Elina Casell

CROSSROAD

Photo: Janelle Etzel

Jeans ELINA CASELL shirt H&M mule shoes ALEXANDER WANG purse ELINA CASELL sunnies ESQAPE belt EXPRESS

Hi everyone! I hope all of you have had a good start of the year! We have had a family day today and went to the dinosaur place they have here and then a fun park with trains and some other amusement stuff for the kiddos. The guys have 4 days off now so that is awesome so we can spend some time together as a family!

Yesterday went out with a new friend for some dinner and drinks which was fun! its nice that I start to build a social life here as well!

Ive been feeling a little down today tho, life just confuses me sometimes, I just have some things in my life that I need to figure out, it feels a little bit like I’m at a crossroad and don’t know what way would be the best way, but it all will fall into place eventually, it always does. I do believe everything happens for a reason, I just need to make up my mind, which I think I already have so I’m gonna stick to that and just move on and hope its the right choice!

// Hej allihopa! Hoppas alla haft en bra första vecka på året! Vi har haft familje dag idag och vart på ett dinosaurie ställe som Theo vart helt galen över och sen vid en park där man kunde åka tåg och karusell och grejer, var en mysig dag med min lilla familj! Killarna har 4 dagar ledig nu från hockeyn så det är så nice att få spendera lite kvalitetstid som familj. Igår vare jag ute en sväng med en ny kompis här, kul att jag äntligen börjar bygga upp ett socialt nätverk här med! Jag har dock känns mig lite ner idag, eller dom senaste dagarna har vart mycket tankar, är lite förvirrad över livet och olika val och vad som egentligen är bäst, är lite vid ett vägsjäl och måste ta några beslut, allt faller på plats så småningom gör det alltid men måste bara ta rätt beslut, allt händer ju av en anledning tror jag och vad den anledningen är får man alltid veta förr eller senare, men jag tror att jag redan har svaret så ska hålla mig till det nu och gå vidare och hoppas på att är rätt beslut för mig!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.