Elina Casell

GOLDEN GIRLHAPPY NEW YEAR EVERYONE!

What a crazy, amazing, confusing, sad, happy and fun year its been! But I am too ready for 2018 and what its holding for me.  This fun sequins golden New Years dress I wore yesterday is from REVOLVE.

We had a great time yesterday at our team New Years party! They had done such a great job putting everything together and great food! we where home around 2am and Oliver was screaming so this year didn’t really start with a lot of sleep but hey it was worth it, I had a great time! Hopefully you had a really fun start of the year as well!? lots of love to all! Lets make 2018 the best year yet!

//Vilket galet, härligt, förvirrande, jobbigt, fantastiskt och roligt år det varit! Men nu är jag Såå redo för 2018 och att se vad det har i åtanke för mig! Klänningen jag hade på mig igår kommer ifrån REVLOVE (länk ovanför), tyckte den passade rätt bra till nyårsfirandet. Vi hade jätte kul igår faktiskt och dom hade gjort ett fantastisk jobb med att styra upp allt, super god mat också! Vi kom hem runt 2 tiden på morgonen och då skrev oliver och va super ledsen så året började inte med så mycket sömn, men det vart et värt för hade jätte kul! Hoppas att ni hade en härlig början på året också och massor av kärlek till er! Låt oss göra 2018 fantastiskt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.