HELLO SANTA – Elina Casell

Elina Casell

Annons

HELLO SANTA

MERRY CHRISTMAS EVERYONE FROM ME AND SANTA!

How was Christmas? Mine was amazing! Theo had so much fun in the morning when we had made saints footprints from the chimney and left two presents for him from Santa and he completely flipped haha it was so cute! And then Oliver E-L and his brother Kevin came over for a big Swedish Christmas dinner that I had put together! So it was me, Nik, nike brother and friends, the kiddos and Oliver and his brother. We played games and ate and opened presents and just had a great time! I am feeling very blessed even tho I missed our family in Sweden which I do every year we are blessed to have amazing people around us during these holidays anyways! I really hope that all of you had an amazing time and got to spend it with people you love!

// Hur har eran jul varit? Min var fantastisk! Theo var hur exalterad som helst på morgonen då han fick syn på tomtens “fotspår” som vi hade fixat från öppna spisen till julklapparna och tillbaka och lämnat två paket från tomten, haha han visste typ inte vart han skulle ta vägen! Sen kom Oliver Ekman Larsson och hans bror Kevin över så hade jag lagat en stor julmiddag som vi alla käkade, det var jag, niklas, niklas bror och kompis och sen då oliver, Kevin och barnen, så vi var ett litet gäng med svenskar ändå. Vi spelade spel, öppnade presenter, drack glögg  och hade en riktigt härlig kväll! Känner mig väldigt välsignad även om jag saknade våra familjer som är i Sverige nu över julen men att vi har så fina människor runt oss även här under dessa högtider! Jag hoppas i vilket fall som helst att alla ni där ute har haft en fantastisk jul och att ni fick spendera den med dom ni älskar!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons