GAME OOTD – Elina Casell

Elina Casell

Annons

GAME OOTD


ZARA jeans VALENTINO shoes ZARA jacket ANINEBING t-shirt
Game night outfit. This is my go to if I just don’t know what to wear, t-shirt, jeans and a leather jacket, works every time! I took Nik´s brother and his friend to ROKU sushi after the game and it is sooo good there and I love the atmosphere! they have amazing sushi and other good food! Ive just finished a workout with my trainer this morning and now I have some work to do and I have to go grocery shopping for the big Swedish Christmas dinner that Im making for Christmas, Im kind of pumped about it actually! I have planned a huge feast so hopefully I have time to get everything done! What do you guys eat on Christmas?
// Match outfit. Detta är typ vad jag alltid tar på mig när kläd inspirationen tryter, t-shirt, jeans och skinn jackan, funkar lika bra varje gång! Efter matchen i lördags så tog jag med Niklas bror och kompis till restaurangen ROKU som har blivit en favorit, dom har super god sushi och andra goda grejer! Nu har jag precis kommit hem från gymmet efter ett pass med min tränare och nu ska jag sätta mig och jobba lite sen måste jag åka och handla in några grejer inför helgens julbord som jag tänkt ordna med, jag är super taggad, tänkte göra en stor svensk julmiddag åt alla oss svenskar! Hoppas bara jag har tid att fixa allt till julafton! Vad brukar ni ha på julbordet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons