PLAYMAKERS 3 – Elina Casell

Elina Casell

Annons

PLAYMAKERS 3

Här är del 3 av playmakers, ni ser när vi flyttar in i nya huset och en av incidenterna av skorpinjoner, men det var ju den “lilla” av dom som dom visar den som jag pratar om var en äcklig stor jäkel. usch! Nu har vi iallafall inte sett några fler på ett tag sedan vi hade det där företaget här! tur det!  I helgen var jag mamma och Theo i Chicago, alltid lika härligt att komma tillbaka, älskar verkligen den staden! Mamma åkte hem till Sverige ifrån chicago när vi åkte tillbaka hit till scottsdale, tyckte så synd om henne för hon var så förkyld och febrig när hon skulle åka så inte så kul att sitta på ett plan i typ 8-9 timmar! Men det hade gått bra! Men nu är Niklas bror och hans kompis här och hälsar på så besök är det ju ingen nöd på iallafall så det är kul att ha dom här nu! Oliver har jätte ont av sina tänder som håller påa tt ploppa ut till höger och vänster så han är febrig och förkyld med. jobbigt när man inte kan göra något åt det! Hoppas verkligen dom där dummingarna kommer ut snart ordentligt så han slipper ha så ont! Om ni har några tips får ni gärna dela med er! ha en fortsatt fin dag! Kram på er!

//Part 3 of playmakers, where we move in to our house here in scottsdale and I deal with the scorpion issue.. yuck! anyways, this weekend we flew to Chicago, its always a pleasure coming back there, love that city so much but oh my it was cold! My mom flew back to Sweden from there and Nik brother and his friend came back with me here to scottsdale and are going to stay until Christmas. So its fun to have them here! Oliver is teething pretty bad so hes got fevers and a runny nose, poor guy wish I could help him somehow, if you guys have any suggestions that to do let me know!Hopefully they come out fully soon so he doesn’t have to deal with the pain. have a great rest of the day! xo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Åh tips !!
  Jag har inga barn men mina föräldrar brukade mixa ner ananas, banan och kiwi tillsammans med lite (plantbaserad) yoghurt och sedan hälla i såndär form som man kan göra saft-glass i. Och ge till oss att gnaga på när det fryst. Nyttigt och så antar jag att det dämpar smärtan och kliandet 😉

  1. elinacasell
   Elina Casell

   tack snälla för tipset! Han använder aldrig napp dock, bara gnager lite på den ibland haha men ska testa så kanske han börjar gilla det iaf om det känns skönt för han!<3

Annons