PLAYMAKERS PART 2 – Elina Casell

Elina Casell

Annons

PLAYMAKERS PART 2

In this episode you see us pack everything from our Chicago house and saying goodbye to some of our friends in Chicago and I talk about some memories we have built while being there and it got a little emotional for me in the end..

Just wanted to mention that, have in mind that this was a couple of months ago that this was recorded and I was very open and honest about my feelings at that moment which was that I was pretty sad about the move but just want to let all of you guys know that we have actually gotten settled here now and starting to really like it more and more every day and we’ve gotten to know some people and the team and stuff so the last thing I want is for anyone to feel sorry for me because I am not suffering at all!! its all a process and by this show you just get to see that our lives can be a roller coster some times and thats just life for everyone but we all go through things that are hard but when we get out of it we’ve both grown stronger and wiser, right!?:)

//Här kan ni kika på del två av PLAYMAKERS, i detta avsnittet ser ni när vi packar ihop vårt liv i Chicago och säger hejdå till några av våra vänner där för att ta flyttlasset till Arizona.

Jag blir lite lätt känslomässig i slutet av detta avsnitt och när jag har vart med i denna serien så har jag varit väldigt öppen och har väldigt nära till känslor så ni får vara berädda på det, jag är väldigt ärlig i med hur jag kände just då i den stunden när jag pratar men man vill inte bli känd som någon som sitter och gråter hela tiden haha för när just dessa program spelades in så var jag i ett ganska känslomässigt stadie och som jag skrivit innan så kände jag mig inte helt som mig själv vilket nog gjorde att jag blev lite extra lättrörd och hormonell från både amning och annat, men i vilket fall som helst så vill jag bara att ni alla ska veta att eftersom det är några månader sedan som just detta spelades in så har man ju nu hunnit komma in i livet här och vi trivs faktiskt förvånansvärt bra just nu och man har hunnit lära känna lite folk och dom i laget osv. Jag uppskattar verkligen er som har skickat en massa positiva och peppande meddelande och det gör mig super glad att ni faktiskt tar er tid att göra det, men vill bara att ni ska veta att jag inte på något sätt vill att någon ska tycka synd om mig för det är det inte alls över huvud taget!:) vi mår bra och har det bra här, dock tyckte jag det var lite jobbigt just den perioden och ni får ju se den riktiga och äkta sidan av detta livet vi lever och att det kan va en liten berg och dal bana ibland som för vem som helst. Men som sagt vi går igenom saker som är jobbigt men det gör ju oss också bara starkare, eller hur!:) 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons