BUTTON DOWN – Elina Casell

Elina Casell

Annons

BUTTON DOWNPHOTO: Jenelle Etzel
FRAME dress/cardigan CHARLOTTE RUSSE shoes (old) vintage LACOSTE belt

I love this dress I’m wearing because I usually wear it open as a cardigan but its super cute as a dress too! And as you might now by now I have a love for kimonos and long cardigans and such!!

Not much is new over here, I just have a bunch of work to take care of and I’m gonna go soon to pick up Theo from daycare and then back to the computer for some more work. But after that we are heading to a cute little Christmas market that they have not far from here where you can meet Santa and drink hot chocolate and do other christmasy stuff, Its a little hard to get into the Christmas spirit when its like 80 degrees F outside haha but Im not complaining tho its pretty nice walking out in just shorts in (almost) december!

// Jag älskar denna klänning, vanligtvis brukar jag ha den öppen hängandes ihop med ett par jeans och linne men tycker den är väldigt söt som klänning med! Har ju en förkärlek till just långa sådana plagg som ni kanske vet vid detta laget hehe. Inte mycket n yet annars här! Vi ska åka till en julmarknad idag där det inns både tomte och mjölkchoklad så det blir mysigt, känns lite lustigt att det snart är jul då det är 25 grader varmt här i Scottsdale men inte för man klagar, känns ganska gött ändå att kunna gå ut i shorts i (nästan) december!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. FirstMargarette

    I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month
    because you’ve got high quality content. If you want to know how to make extra money, search for: Boorfe’s tips best
    adsense alternative

Annons