Elina Casell

SPARKLES AND STARSphoto: Janelle Etzel 
FREE PEOPLE dress H&M hat JEFFREY CAMPBELL shoes

I just love this dress, I think its too cool and different! And you can see one of the biggest trends right now on my shoes, stars.. Love it! 

My family left yesterday to go back home to Sweden, it was so fun having them here but it does take energy too obviously when you have to act as a tour guide and try to get 12 people to different spots around here, because nothing is walking distance over here it is a little tricky but we made it work hehe.. My mom is staying 1,5 weeks extra to help me out a little and I am sooo grateful for that!

//Älskar denna klänningen, tycker den är så annorlunda och häftig! och så ser ni en av de hetaste trenderna just nu på mina skor och det är stjärnorna, älskar det! Ni kommer skymt stjärnor även i min kommande kollektion! Nu har min familj åkt tillbaka till Sverige, har vart super kul att ha dom här men samtidigt tar det mycket energi att va turist guide för alla och ta sig runt här när man är så många, är ju inte gångavstånd någonstans här så blir ett litet projekt att ta sig men vi klarade ut det också hehe. Mamma ska stanna ytligare 1,5 veckor för att hjälpa mig lite och det är jag så tacksam för!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.