Elina Casell

PLAYMAKERS 2 PART 1

PLAYMAKERS SEASON 2 PART 1 is now out and you can watch it above, it is in Swedish tho with only Swedish subtitles, might be a way to get English subtitles too but I am not sure how to do that!? I’ve gotten a bunch of questions about if its ever going to air here in the states as well and at this moment I don’t know if it will, but I´ll make sure to tell you guys if I hear anything about it happening!

In this episode you´ll get to see a little bit of our house in Sweden and when we are getting ready packing for the next hockey season and for the move to Arizona. You also get a glimpse of how close me and my family are, they have a little party for me and my brother and also where my parents live and where I grew up.. I also talk about that we got traded and are going to move and about things that are really hard about being away like that you are not there for your family when tragedies happens like death and so on because I’ve been over here for so long I only have my grandmother left of the four and I never got a chance to say goodbye and you obviously loose a lot of valuable time with the people at home, thats something thats very hard when you are away from your family. So hopefully some things make a little more sense for you who doesn’t know Swedish:)

// Här har ni första avsnittet av säsong 2 av playmakers! Jag hoppas verkligen att ni tycker det ska bli kul att följa mig igen och dom andra härliga tjejerna på våra resor i livet. Det vore jätte kul att höra vad ni tycker och känn er fria att kommentera frågor och så om det är något ni undrar! Kramis

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nellie

  Hej Elina! Såg precis det första avsnittet i nya säsongen, jättebra avsnitt!! Tyckte du hade en så otroligt fin tröja på dig när ni skulle till dina föräldrar och fira dig, den blå/vita med volanger och spets!! har du någonting om vart den kommer ifrån? älskar din blogg och att få följa ert liv i USA:D

 2. Ingrid

  Nu har jag sett avsnittet 2 gånger och suttit och snyftat lika mycket båda gångerna när du pratar om den delen av ert liv som många kanske inte tänker så mycket på nämligen hur mycket ni är borta från vänner och familj. Jag tycker du är oerhört stark som kan leva på det sättet och börja om på nytt i Arizona och jag kan verkligen sätta mig in i vad du gått igenom senaste månaderna med att sälja huset och flytta. Det är klart att det är en sorg att bearbeta även om det inte handlar om en människa som gått bort, jag hade reagerat precis likadant. Jag har fått en helt annan bild av dig från programmet än jag hade innan från att bara ha läst din blogg, din personlighet kommer fram på ett helt annat sätt och du är inte rädd för att visa känslor framför kameran osv.. Ser verkligen fram emot nästa avsnitt och kul att få en inblick i hur andra människor lever, man blir både inspirerad men också påmind om att man verkligen ska uppskatta saker mer som man kanske ibland tar för givet. Kram på dig.

 3. Carina

  Gillar verkligen programmet. Så roligt att få följa era liv ”over there”. Tycker du verkar vara en så genuint härlig tjej & så galet snygg 2 barns mamma.

 4. Anna

  Älskar ert hem i Jönköping! Jag tyckte att det var kul att få se en del av ditt liv hemma i Sverige eftersom att ni hittills bara varit i Chicago 🙂