Elina Casell

HOT AIR BALLOON

We have had such a fun day today!! Shefari travel put together a hot air ballon ride for me that I surprised hubby with. It was the company HOT AIR EXPEDITIONS here in Arizona that took us on the ride and Shefari is a company who puts together a bunch of different experiences for you depending on where you are in the world and what you want to do for either bachelorette parties, honeymoons or just girlsweekends or a date day/night like me and Nik had, they have really good deals for packages and a bunch of fun suggestions in places all over the world! You can read more about their places and what they can provide for you at their website HERE.

This Hot air Balloon ride was such a cool experience! We rode over the  Sonoran Desert and watched the sunset and when we landed they put up some tables in the middle of the desert and served chilled champagne and some hors dóeuvres and it was just as magical as it looks! I am so happy that I got to plan a fun little date for once! So thank you Shefari for hooking me up with such a fun thing, now we can check that off the bucket list!

// Vi har haft en så rolig och härlig dag idag! Shefari Travel satte ihop en luft ballongs resa med företaget hot air expeditions här i Arizona, åt mig som jag överraskade Niklas med. Shefari är ett företag som anordnar olika upplevelser och sätter ihop roliga paket beroende på vad du är ute efter och vart i världen du befinner dig då dom har en massa bra deals över hela världen. tex om du ska ha möhippa, åka på smekmånad åka på en tjejweekend eller bara ha en dejt dag/night som jag och mannen min. Om ni vill läsa mer om vad dom exakt gör så kan ni göra det HÄR. Men detta var en riktigt häftig upplevelse och när vi landade så dukade dom upp bord mitt ute i öknen där dom bjöd på champagne och snittar mesans vi kikade på sista biten av solen som gick ner. Så mysigt och lika magiskt som det ser ut på bilderna! Så nu kan man käcka av det på listan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.