Elina Casell

MINDFULNESS


Photo. Janelle Etzel.  watch DANIEL WELLINGTON shoes CONVERSE top INTERMIX jeans ZARA

We where in the desert today and shot some editorials for my website and the new line thats coming out very soon! You will find out exact date when it will be released next week! Yay! Anyway Janelle snapped some photos of me as well, she’s super talented! And Oliver who was modeling did such a great job as well! So Im excited to see those photos as well!

And finally my hubby is back from the road again, haven’t seen him in over 10 days now so I’m gonna go and spend some time with him! feel bad that he comes home to two sick kids with strep throat tho but what to do… jus you heard right, now they both got strep throat, its a never ending story this sickness but they’ve got their meds so I think they should be good in a day or so!! Good night everyone!

// Idag har vi vart öknen och fotat editorial foton för hemsidan och min nya kollektion som kommer ut väldigt snart, jag kommer avslöja exakt datum näst vecka när den släpps! Janelle som fotade idag tog även några kort på mig här ovan som ni ser, hon är så otroligt duktig och även så var Oliver som modellade (stora Oliver inte min bebbe) super bra job gjorde dom!jag är väldigt spänd få att se resultatet av dom med! Och nu har äntligen Niklas kommit hem ifrån sin borta resa, har int4e sett han på över 10 dagar så ska gå och mysa med han lite nu, tråkigt bara att han fick komma hem med två sjuka barn som har halsfluss, japp ni hörde rätt dom har fått halsfluss nu, verkar aldrig ta slut all denna sjuka, men nu har dom iaf fått penicillin så hoppas på att det borde gå över om någon dag! Sov gott allesammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.