Elina Casell

NOT ALL WHO WANDER ARE LOST

It’s been a while since I was really personal and wrote about how I really feel and what’s really going on, and at this time I feel like its a good time for me to let you guys in a little,  so here it goes. The last year have been a little bit of a roller coster for me emotionally. I’ve just been feeling really lost and overwhelmed by life and it doesn’t have to do with any one or really anything except my own being.. This is one of the reasons I have been so distant on my blog and social media for the last year. It’s just been to much I guess and I just haven’t been feeling like myself.. I’m usually a very strong and positive person mentally and I can handle a lot of crap! It’s just been a struggle keeping the positivity going and I’m not here to spread any negativity thats not my goal of being on social media, my goal is to spread positivity and good energy and inspire but when I feel like I can’t do that, that’s when I distance myself. It’s been a lot going on both with the adjustment to being a mom of two and handling my business, to moving our whole life from chicago to Scottsdale and all the adjustments following that.

BUT I just want to say that I am determined to end this cycle now and find that strong self again and I’m feeling like I’m on the right path! I’m in such a better place then I was a couple of months ago, it’s just been a little setback now with some personal things and with all sickness that I’ve had to handle by myself while nik was on the road, hasn’t been the greatest experience with the influenza takedown with first me then Oliver and then I got strep throat and after that Theo got the stomach flu and was throwing up everywhere.. But I hope that we are done with all that now and Im ready for a new take on life! But what I want to get out of this by telling you guys is that life is messy and thats ok, my life is far from perfect and I think a lot of people from the outside looks at us and might think that everything is soo great all the time, we all have struggles but it all comes down to how we chose to handle them.

My family (mom,dad brothers and kids) just came to Scottsdale to visit and gonna be here for a week and I’m super excited! And my mom is gonna stay a couple of extra weeks to help out! So grateful for that! All of them have never been over at the same time so I think I might have to rent a bus or something lol! Theo is super excited to see his cousins! Let´s get the positivity flow going!!!

 
//Det är ett ganska bra tag sedan som jag skrev något riktigt personligt här på bloggen om vad som verkligen händer i mitt liv och mina känslor och tankar. Just nu så känner jag att det är dags att släppa in er lite mer än jag brukar. Det är alltid läskigt att lämna ut sig själv på det här viset men jag är en väldigt öppen person och jag vill inte tappa det. Det senaste året har varit en stor känslomässig röra för mig, jag har känns mig extremt vilsen och bara allmänt överväldigad av livet, det har egentligen inte haft någonting med någon annan att göra eller att något hänt, utan jag har bara varit väldigt vilsen och nere. Detta är en stor anledning till varför jag varit så frånvarande här och på mina sociala medier och inte haft något kontinuerligt flow på det, jag har inte haft motivation eller inspiration till att kunna jobba med detta utan fokuserat mer på mitt företag och familj. Jag har bara inte känt mig som mig själv helt enkelt. Jag är vanligtvis en väldigt stark och positiv person mentalt och jag kan hantera extremt mycket skit, men känns som jag tappat den tjejen lite och jag vet inte riktigt varför. Jag vill inte sprida någon negativitet alls på mina sociala medier så därav har jag tagit ett steg tillbaka. Mitt mål är att bara sprida positivitet, inspirera och ge bra energi! Jag tror att omställningen av att bli tvåbarnsmamma, hantera eget bolag och dess motgångar och flytta hela vårt liv från Chicago till Scottsdale och alla andra omställningar som följer med allt det där har nog en del att göra med att jag känns mig lite lost men ändå inte. MEN jag är så besluten om och taggad över att bryta den här onda cirkel som pågått och hitta tillbaka till mitt starka jag igen! Jag känner ändå att jag är på väldigt god väg tillbaka och jag börjar känna mig mer och mer som mig själv igen, jag försöker bara hitta den där rätta balansen och gnistan i mitt liv igen. Blev ju ett litet bakslag nu med all sjuka som har pågått här med först influensa som både jag och Oliver hade och sen fick jag halsfluss och nu har Theo haft kräksjuka och det har vart en jäkla mental utmaning att hantera när man är helt själv med barnen när Niklas inte vart hemma på flera veckor och vart iväg med laget och man inte haft någon hjälp, MEN jag klarade ut det utan att totalt ge upp och det känns jäkligt bra nu när alla mår bra igen! Nu hoppas jag bara att vi slipper mer sjuka på ett bra tag! Jag är bara redo att ta tag i det här jäkla problemet och komma tillbaka till mig själv igen helt och fullt och hitta min plats på jorden!
Men vad jag vill få ut av att säga detta är att jag vill visa att livet är en enda stor röra ibland och det är ok, livet är inte perfekt, mitt är långt ifrån perfekt och jag tror det är lätt att utifrån se oss och tro att allt är super lätt men vi alla har våra motgångar! Men allt handlar om hur man hanterar sina motgångar och det är det som avgör hur din syn på livet över lag kommer vara, jag tror att vi alla tappar oss själva någon gång under vår livstid men tror att vi behöver det för att hitta vem vi verkligen är. Livet blir så mycket mer positivt och bra om man alltid försöker ha en positiv syn på allt.
Nu kom iallafall hela min familj på besök (föräldrar, mina bröder och deras barn!) hit till scottsdale och ska stanna en vecka, ska bli så kul att få lite kvalitetstid med dom! Och Theo kunde inte va gladare för att se sina kusiner! Min mamma kommer stanna några extra veckor för att hjälpa till och kunde inte vara mer tacksam för det!  Så låt oss sprida kärlek och positivitet nu! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Så mycket igenkänning, kunde ha varit jag för 2år sen så.. Vill bara skicka en massa styrka och kramar, från en mamma till en annan ❤️ Ta hand om dig och glöm aldrig att du är så jäkla bra på det du gör!

  1. Elina Casell

   tack snälla! vet att det är så många som går igenom sådana här perioder och det är alltid skönt att veta på något sätt att man inte är ensam om att kännas så<3

 2. Sofia

  Vad fint att du delar med dig och förhoppningsvis hjälper även det i den process du nu går igenom. Alla har vi våra svackor i livet, jag själv kan känna att jag, sedan jag blev mamma har blivit så mycket känsligare och där av blir berörd av väldigt mycket jag tidigare inte blev så berörd av, det kan jag tycka är lite jobbigt, det blir vissa gånger alldeles för mycket känslor. Stor kram till dig! ❥