Elina Casell

A CASE OF BLUE
photo: Joakim Gösberg
CÉLINE-bag PRADA-shoes LA´GENCY-jeans VERONICA BEARD-blouse

hi guys, I don’t know where to start, these last two weeks have been kind of a struggle for me, Hanna and Natalie left a couple of days ago , so sad to see them leave(!) but during the week they where here both me and Oliver my 6 month old ended up at the ER in the hospital, me first because I woke up the day after we came home from vegas and literarily couldn’t breath and had a fever over 104 degrees Fahrenheit (and 41 Celsius) so thank god Hanna and Natalie was there! When I got to the emergency room I found out that I had a bad case of influenza type A, so they gave me an IV and a bunch of other stuff so that I could breath more easily and then when I had enough fluids from the IV in me I got to go home, and hanna and Natalie made sure I drank a bunch of medicine and tea. Two days after Oliver was up all night and started to get sick as well, so later that day I had to take him to the ER as well because he refused to eat and also had a fever that was 104 so when I got there ( super sick myself) they had to also put him on an IV and give him fluids because he was super dehydrated and they wanted to keep him over night for observation which felt safe for me but my mommy heart was urting badly to see him like that! But I think because I was sick and oliver didn’t sleep I got a little worse and its been taking a little longer for me too get over this flu because of the lack of sleep,  it took us almost 2 weeks but now Im so thankful that we are both back on track and that Nik is back from the roadtrip as well! I was out for the first time yesterday and had dinner with Kruger and the guys that was in town, felt so good to be around people and get out again after being quarantined for so long lol. well have a great day peeps and stay well!

// ojoj vart ska man börja, Hanna och Natalie åkte för några dagar sedan, så tråkigt! Men den veckan dom var här efter vi kom tillbaka från vegas så hamnade både jag och min 6 månaders oliver på akuten och blev super sjuka! Började med mig, jag vaknade dagen efter vi kom hem från vegas och kunde bokstavligt talat inte få någon luft, så himla obehagligt, och så hade jag över 41 graders feber, sån tur att Hanna och Natalie var här! Vi åkte in till akuten och dom konstaterad att jag hade åkt på ett svårt fall av influensa typ A, så jag fick dropp och massa annat som skulle göra att jag kunde andas bättre och sen när jag fått i mig tillräckligt med dropp och kände mig lite bättre fick jag äntligen åka hem och då såg Hanna och Natalie till att jag fick medicin och te och tog hand om mig som två små änglar! Den natten sen så var oliver vaken hela natten och började bli jätte sjuk också, så på kvällen efter så var jag tvungen att åka in med han till akuten för han vägrade äta och hade också över 41 graders feber och var helt hängig. När vi kom dit så fick han också dropp, stackarn var helt uttorkad och dom ville behålla honom över natten, inte så kul att sitta där när jag själv var jätte sjuk men ondast gjorde det i mamma hjärtat att se min bebbe ligga där och lida! Det tog oss ungefär 2 veckor att bli bra igen, fortfarande inte helt hundra än men nästan och är så tacksam att vi båda inte är sjuka längre! Var ute första gången igår igen, vi gick och käkade efter matchen så kändes skönt att komma ut lite igen bland folk efter att ha vart instängd här hemma! Ha en super fin dag nu och se till att hålla er friska! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.