VIVA LAS VEGAS – Elina Casell

Elina Casell

VIVA LAS VEGASRed dress from missguided and pink dress from Gina tricot

So here comes a little update from our Vegas weekend, we had sooo much fun that we barley took any pictures because we where just to busy having fun! But above is a few. The first day we came in pretty late so we just jumped into our party outfits and headed out for some drinks and dancing! But the second night I had planned some fun stuff! We stayed at the cosmopolitan which is one of my favorite hotels in Vegas and we had the most fun but weird drink at their Chrystal bar there, you chew on this flower and then take a sip of the drink and it makes your mouth tickle and gives you different flavors, within 10 minutes you probably have had 10 different tastes, so fun! But the most fun must have been the magic mike live show, for those who hasn’t seen the magic mike movie they have done a show now in Vegas based on the movies, its male strippers, but it’s very innocent, no one is but naked lol! It’s more of a dance show and they are sooo good! And it was extremely entertaining, and of course they brought me up on stage of all people, crazy times! We also had dinner at STK’, amazing food!! And then we just danced all night long at the club Hakkasan! Best weekend in a long time and I’m so happy Natalie and Hanna where here making some fun memories with me! Needed a weekend like that!

But now since We came back I have been feeling a little sick, started with loosing my voice then a cough and this morning I couldn’t breath so had to go to the ER and I found out I have type A influenza, not fun! So can’t be around my kids now and don’t know how long I have to rest for. so typical when my friends are in town but at the same time so lucky that they are here to help because nik is away all week! So grateful for all they do for me, I honestly have the best friends in the world, so blessed! Now I have to continue to rest so I hopefully feel better so I can enjoy these last days with Natalie and Hanna before they head back to Sweden.
// ville bara ge en liten update från vår Vegas trip i helgen! Vi hade så jäkla kul! Första kvällen kom vi in med flyget ganska sent så vi svidade om till festblåsorna direkt och gav oss ut för att dansa, andra kvällen hade jag lite mer planerat. Vi bodde på Cosmopolitan vilket är ett av mina favorit hotel och så gick vi till kristallbaren där för att testa deras signatur drink när man tuggar på en speciell blomma innan man dricker drinken som gör att set kicklar i hela munnen och man känner olika smaker i ca 10 min super roligt med konstig känsla! Sen var det middag på STK som var helt amazing! Efter det blev det magic Mike live show, för er som inte sett filmen så har dom iaf nu gjort en show i Vegas av den och det är ju då manliga stippor, väldigt oskyldigt dock inget helnaket utan det håller sig classy mer som en grym dansshow och väldigt underhållande!! Självklart så tog dom ju upp mig på scenen av alla som va där! Haha herre gudars.. lämnar det vid det haha. Efter showen så gick vi till Hakkasan och dansade hela natten lång. Hade verkligen så kul och var precis vad jag behöver, så glad att Hanna och Natalie var med och skapade några riktigt roliga minnen med mig! Så tacksam! Men sen vi kom hem igen så har jag kännt mig lite små sjuk bröjad med att jag tappade rösten och sen hosta och feber och i morse kunde jag inte andas och hade 41 nästan 42 i feber! Så åkte till akuten och det visade sig att jag har typ A influensa! Inte kul! Men fick iaf en massa drop och grejer så känner mig något bättre men får inte vara nära barnen nu. Så typiskt nu när Hanna och Natalie är här men samtligt så skönt att dom är här nu och kan hjälpa mig när Niklas är borta hela veckan dom är såna änglar! Har verkligen bästa vännerna! Jag är så blessad! Men nu måste jag försöka kurera mig lite mer så jag förhoppningsvis kan hänga med tjejerna nått mer innan dom åker på måndag igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.