PLAYMAKERS SEASON 2 – Elina Casell

Elina Casell

Annons

PLAYMAKERS SEASON 2


So it is official that I will participate in season two of the Swedish tv show playmakers, why I said yes this time was that I really thought that they did a good job on showing a fare picture of how our every day really is and also because of the great response from all of you guys, it obviously makes it way more fun then! And this season you can count on seeing my hubby a lot more as well!:) hope you guys are as excited as we are, you will follow us on our new adventure to Arizona and my release of my new collection and much more! Lot is love!
//Då var det officiellt att det blir en säsong 2 av playmakers! Det kommer vara jag, Sanne, Emmelie och Frida från säsong 1 men även två nya ansikten ifrån fotbollsvärlden. Ni kan läsa mer om dom här

Jag fick frågan att vara med i ännu en säsong redan i somras och jag kände direkt att jag ville tacka ja, dels för alla er fina respons men framför allt för jag tycker att dom visade en rättvis bild av hur vi har det här över både i motgångar och framgångar. Och nu denna säsongen får ni följa med vårt nya äventyr med flytt till annat lag och min nya kollektion som släpps snart osv. Och ni kan räkna med att se mycket mer av min kära make denna säsongen också! Så nu vet ni äntligen vad jag pysslat med! Hoppas att ni tycker det ska bli lika roligt som vi! Massor av kärlek!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons