BUSTIER – Elina Casell

Elina Casell

Annons

BUSTIER

3O5A1896
DSC00393
DSC00395
DSC00399
DSC00401
DSC00402
DSC00405

DSC00406hat-H&M   bustier-FREE PEOPLE   shorts-ONE TEASPOON

I found an old camera that I haven’t used for a while, but it does the job so here we have a outfit post for you guys! This weather have made me really love different bustiers and when I saw this one from free people I just had to have it, so cute and I love the crocket in the front and the color!

Theo woke up with really high fevers today so no school for him! Im still gonna try to record those Q&A for you guys so I can post it today! Other then that our dinner table finally arrived so we can start eating in the kitchen wiihooo! I also forgot to tell you guys that I got to meet everyone and their families from the team yesterday, I was actually pretty nervous but everyone was super nice so it feels good that I got to meet everyone before the real season starts!

// Jag hittade en gammal kamera som låg och skräpade här hemma så tog några bilder med den idag! Inte lika bra som min stora men den gör sitt jobb liksom, så här har ni en ny outfit post!  Vädret här har gjort att jag börjat gilla alla olika sorters bustiers och när jag såg denna från free people så var jag bara tvungen att slå till, så fin tycker jag och jätte fint mönster och färg! I morse vaknade Theo upp med rätt hög feber så det blev ingen förskola för hans del idag! stackarn! Jag ska fortfarande försöka svara på alla frågor från frågestunden idag i en video så jag kan få upp den! Annars så har vi äntligen vårt matbord kommit wihooo, så nu kan vi äntligen börja äta i köket! Glömde ju säga att vi hade lag träff igår också med hela det nya laget och deras familjer, jag var lite nervös om jag ska vara ärlig men alla var jätte gulliga så det känns väldigt skönt att man fått träffa alla lite innan själva säsongen börjar på riktigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons