FALL FASHION FEELING – Elina Casell

Elina Casell

Annons

FALL FASHION FEELING

3O5A9261

3O5A9281 (kopia)FALL FASHION

One thing Im gonna miss here in Arizona is the fun fall fashions like the cool long fall coats like the tbt one above from ALLSAINTS that I absolutely love! I might actually wear it anyways, even if its hot here just because its so cool, If I pair it with a mini skirt or shorts under, it should be fine. I will evade the heat lol.

And guess what, I am FINALLY answering all your Q&A tomorrow in a video blog! I am soooo sorry that it took me months to do it but better late then never I guess! Im actually really embarrassed about how bad I have been with that stuff, I truly am sorry for you guys who’s been waiting, Ive just been so overwhelmed with everything else in my life that I have had to put a hold on some things, but I will get better at it I promise! But just because I also said that I have time to actually work with my blog again and to really focus on it, my camera of course broke -sigh- so I am waiting on it to get repaired so I can start making outfit posts again! But Im getting there

// Något som jag verkligen kommer att sakna här i värmen är alla härliga höst kappor och höst modet som tex. min älskade kappa från ALLSAINTS som jag älskar så! Jag kanske trotsar värmen och har på mig den ändå om jag matchar med shirts eller mini kjol under så kan det funka!

Och gissa vad, jag ska ÄNTLIGEN svara på era frågor från fråghestunden jag hade för några månader (!) sedan. Jag ber sååå mycket om ursäkt för hur seg jag vart på det, det är så jag får skämmas! Men jag har helt enkelt varit så överväldigad av allt i livet på senaste att jag vart tvungen att lägga några saker åt sidan, men jag ska verkligen bli bättre på det nu, det lovar jag! Bättre sent än aldrig.. Men bara för att jag verkligen tänkt komma igång med bloggandet igen så har ju naturligtvis min kamera gått sönder -suck- så måste vänta på att den blir lagat så jag kan börja fota nya outfits igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons