SCORPIONS AND CACTI – Elina Casell

Elina Casell

Annons

SCORPIONS AND CACTI

az1 az2 az3Some snapshots from my phone that Ive taken during our time here so far! Ive just been sooooo busy with unpacking and getting settled and handling the kids that I haven’t had a chance to do any updates. But now we are finally getting settled a little bit and I can start focusing on work again! 

Well here is my update about Arizona so far, it has been extremely hot here, over 104 farenhight (40 grader Celsius) almost everyday since we got here so unfortunately we haven’t been able to spend that much time outside yet but it looks like its gonna cool down next week so that will be nice so that we can at least go outside with the kids and maybe lay out in the sun for more then 5 min! Other then that I actually love our house here that we are renting, the closet is like my dream closet space and the set up is perfect for our family with a poorhouse for our guests. I will take some pics and show u guys if you want!? There is a lot of great healthy restaurants around here which I’m a huge fan of! So thats awesome. Something that is less pleasant is that we have had two incidents of scorpions (!) in our house!!! My skin is just crawling thinking about it. And I’m super scared for my kids so I had pest control over to spray the house and I will have someone covering the fan vents and stuff so hopefully that will keep them out! My real-estate agent told me she had one in her bed(!) once and same thing will my trainer from Sweden that used to live in Arizona had one in his bed also 😭😭😭😭 I just hate bugs and snakes and spiders! Hopefully we won’t have any more incidents with that now so that we can feel safe in here!

I also had my actual birthday on Saturday, this little old lady turned 30, So Nik surprised me with a spa day at one of the many great spas they have around here! and I got an amazing 80 min massage and then we went for dinner later on, nothing crazy, just with the family! Now I have a bunch of work emails to answer and then Im gonna go and check out the gym that Im gonna start at! Have a great day!

// Några bilder  från mobilen som jag tagit under vår tid här i Arizona so far. Jag har vart super upptagen med att packa upp, fixa dagis, organisera och hantera barnen att jag inte haft någon tid över att uppdatera här, men nu äntligen börjar allt ordna upp sig och vi känner oss mer till rätta och jag kan börja fokusera på jobbet igen! Här kommer en liten update om livet här i Arizona so far, det har varit extremt varmt här, över 40 grader nästan varje dag sedan vi kom så vi har tyvärr inte kunnat spendera så mycket tid ute än men det ser ut som det ska kallna lite till nästa vecka så man förhoppningsvis kan vara ute lite med barnen och kanske norpa lite sol, har inte spenderat mer än 5 min i solen sen vi kom (mer än spå och man smälter bort) så är ju ganska blek för tillfället för att bo på ett sånt här soligt ställt haha.. Annars så älskar jag huset som vi hyr faktiskt, det är en väldigt bra setup för just vår familj och vi har ett poolhus för våra gäster och min garderob är typ min drömgarderob! Om ni vill så kan jag visa bilder!? Det finns väldigt många goda hälsosamma restauranger här också vilket jag är ett stort fan av, så det är toppen! Något som är mindre toppen dock är att vi har haft två incidenter med skorpinjoner (!) i vårt hus!! Det bara ilar i hela kroppen bara jag tänker på det, man blir ju extra orolig för barnen med så har haft pest control här som sprejat huset och sen ska det komma en kille imorgon och sätta för något för ventilerna så dom inte kan komma in. Vår mäklare här berättade att hon hade haft en i sin säng (!) samma sak med min tränare i Sverige som brukade bo här i Arizona, han hade också en i sin säng!😭😭 hatar verkligen insäkter och spindlar och allt sånt där krypandes så hoppas dom håller sig borta nu så man kan känna sig säker! Annars då, jo denna gamla damen har gått och fyllt 30 år i lördags. Niklas överraskade mig med en heldag på SPA och en 80min massage som var amazing! Sen käkade vi middag bara vi i familjen så inte mer galet än så var dagen men hade en väldigt härlig och mysig dag! Nu måste jag ta tag i och svara på jobb mail och så ska jag iväg och kika på gymmet som jag troligtvis ska börja på. Hoppas ni har en fin dag!

 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons