Elina Casell

SEEING STRIPES

Skärmavbild 2017-09-06 kl. 21.46.10

Im so into stripes at the moment, I put together a Inspo collage of some goodies I would love to put my hand on! I have discovered that now being in Arizona really influences my fashion, Im way more into bohemian stuff and summery earthy tones then before! I just want to get into our house and get settled so that we can start to have some routines and normality again. They said that the moving truck will arrive tomorrow so I hope thats correct because I am done sitting and wait for hours without anyone/anything coming (done that two days in a row now) So hopefully everything will work out for the best tomorrow! Wish me luck!

// Jag är helt insnöad på ränder för tillfället och satte ihop ett litet Inspo collage med några godbitar som man gärna hade satt tassarna på! Jag har upptäckt att min stil påverkas en hel del av att vi bor i Arizona nu, jag dras mer till bohemiska stilen och somriga jordnära toner än vad jag annars brukar göra, jag gillar det! Nu väntar jag bara på att vårt flyttlass ska anlända så att vi kan flytta in i huset och få någorlunda normalitet och rutiner i livet igen. Dom sa idag att den skulle komma imorgon så hoppas verkligen att det stämmer och jag slipper sitta och vänta i flera timmar i ett tomt hus utan att någon dyker upp (gjort två dagar i rad nu) Så förhoppningsvis så stämmer det att dom kommer denna gång! Önska mig lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.