YELLOW – Elina Casell

Elina Casell

Annons

YELLOW

3O5A1870
3O5A1876
3O5A1875 top and skirt- ZARA shoes- TED BAKER bag- PRADA

Today have been a good day! Everything feels so much better now and I don’t feel as down as I did the first days! Vi have been “downtown” scottsdale and scottsdale old town and looked around and found some good places to eat! We are such food people so its fun to be able to try something new and good to know that they have good places here too! We also went by the fashion square mall thats the biggest shoppingmall in Scottsdale and oh wow, it would take a whole day if not more to be able to go through all that! I barely can keep my eyes open right now so have tog o to bed, just wanted to give a little update!

//Idag har faktiskt vart en riktigt bra dag, allt känns mycket bättre nu och känner mig inte riktigt så nere som jag gjorde innan! Vi har vart och kikat inne i scottsdale stad och old town och käkat på några riktigt bra ställen! Vi är ju sådana mat människor så känns kul att testa nya ställen och skönt att veta att det finns bra ställen här med! Var också och kikade på fashion square mall som är det största shopping centret i scottsdale med massor av affärer, oj oj, där hade man kunnat strosa runt i timmar! Men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre, ville bara ge en liten update!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons