MADE IT – Elina Casell

Elina Casell

Annons

MADE IT

3O5A1818
3O5A1823
3O5A1843
3O5A1855
3O5A1864shoes-SAM EDELMAN dress-ALLSAINTS bag-CELINE

We made it to Arizona, Scottsdale! It is soooo hot here its insane, over 104 degrees Fahrenheit (43 Celsius!) did it show when we arrived, but it got a little bit better now in the evening where it was actually nice. We went for dinner last night with some of the girls and guys from the team in Chicago, it was so bitter sweet because it was awesome to see them one last time before we moved but I also got so sad at the same time, knowing I’m not gonna be there anymore, I even got an episode of crying in the middle of the airport today before we got on the plane, this feeling of sadness just completely came over me and I just couldn’t keep the tears from coming. BUT I have decided that Im gonna have an open mind about this and I mean, It could definitely be worse! Also Chicago and my friends there will still be there and I can go visit so its all good! Lets make this to something great! We also got to take a look at the new house here today and its super cute, very different from what we have had before but its cute! We are staying in a hotel now for a couple of days before the moving truck arrives with all our stuff so we can move in. Have a great night and stay positive out there!

// Vi klarade oss till Arizona Scottsdale! Det är sjukt varmt här alltså, det stod på 43 grader celsius när vi landade så man fick ju sig nästan en liten små chock, men nu framåt kvällen är det rätt nice faktiskt. Igår var vi och år middag med några av tjejerna och killarna i Chicago laget en sista gång innan vi skulle flytta och jag blev rätt ledsen faktiskt för det fick en att känna hur mycket man kommer sakna allt, och idag på flygplatsen så kom det bara som en sån uppenbarelse att det faktiskt händer nu att när vi åkte från Chicago så ska vi inte komma tillbaka något mer till huset där eller åka till matcherna där osv och då kom det bara en sån otrolig känsla av sorg för mig så jag började gråta mitt där på gaten innan vi skulle på planet, det liksom bara sprutade tårar, helt sjukt, tror att det var för att det blev verkligt för mig just då! MEN nu har jag bestämt mig för att vara positiv och försöka göra det bästa av situationen, det kunde ju liksom vart tusen gånger värre. Chicago kommer ju alltid finnas kvar och jag har ju mina vänner där och dom försvinner ju inte heller så man kan ju alltid åka och hälsa på så det kommer bli bra! Vi åkte också och kollade in nya huset här i Arizona idag och det var super mysigt, så nu väntar vi bara på att flytt bilen ska komma om några dagar så vi kan flytta in, så länge bor vi på hotel. Ha en fin kväll nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons