NIECES – Elina Casell

Elina Casell

NIECES

3O5A1704 kopia
3O5A1711
3O5A1766
3O5A1770 kopia
 

I took some pictures of my beautiful little nieces before I left from Sweden and I think they turned out so well I had to just share them. I can’t believe how big they have gotten! Love them so much! And Theo loves to play with them even tho they are a little older he just loves his cousins, we are lucky that my whole family (mom, dad, my brothers and their kids) are coming to visit us in Arizona! its gonna be a lot of fun! Now I have to get back to work and hopefully you guys have a great day!

// Jag tog några bilder på mina brorsdöttrar innan jag åkte från Sverige och tyckte dom blev så fina att jag var tvunget att visa, hur söta får man va liksom<3 Kan inte fatta hur stora dom är nu, Theo älskar att leka med sina kusiner även att dom är lite äldre så tycker han att det är jätte kul! Tur att hela min familj (mamma,pappa,bröder med familj) kommer och hälsar på i Arizona! kommer bli super kul! Nu måste jag till aka till mitt jobb kaos! Hoppas ni får en bra dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ring cartier fake

    Love these thank you. Is there a way to change the color on them? For those asking about EOS buying them in bulk. I have Amazon prime- so free shipping. Ordered them from there. They arrived in 2 days. Bought 20 for $60.