IN THE MEADOW – Elina Casell

Elina Casell

IN THE MEADOW

IMG_1664
IMG_1663
IMG_1666Top from CHICWISH

Some pictures from my parents meadow in their backyard. I love bering there…

Something else I love is Chicago! Now when we are here everything gets so evident that we are actually moving from this amazing city where me and Nik have spent our whole adult lives! And its now that you realize how much you appreciate everything we have gotten to experience here and I am so greatful! It feels so sad right now and I really have to hold back my feelings not to get to down and emotional about it, I know this is part of the business, but I think this part sucks at the moment even tho I think that we will probably have a great experience in Arizona as well.  I just have to except the fact that it is happening. Im sitting in our empty house here in Chicago now, the movers have already come and moved everything except a couple of furnitures that the new owners have bought so it just feels really strange. I guess I haven’t fully excepted it just, Im just trying to stay positive. it will all work out.

// Några bilder från ängen bakom mamma och pappas hus, älskar att vara där, det är alltid så rofyllt!
Något annat som jag älskar är Chicago! Nu när man är här blir allt så påtagligt att man faktiskt inte ska bo här längre och att vi ska flytta iväg från denna fantastiska stad som jag och Niklas har spenderat hela vårt vuxna liv i! Och det än nästan först nu som man verkligen uppskattar allt som vi fått vara med om här och jag är så tacksam för allt! Känner så mycket kärlek för denna staden och folket som man lärt känna på vägen. Känns väldigt ledsamt just nu och jag måste verkligen hålla tillbaka för att inte bli för känslosam över att vi snart lämnar även att man vet att det är något som hör till det här livet så blir det väldigt jobbigt även om Jah tror att vi säkert kommer få det bra i Arizona med! Jag måste bara försöka acceptera att det verkligen händer för tror inte jag har gjort det fullt än. Just nu sitter jag här i vårt Chicago hus som nästan är helt tomt för flyttfirman har vart här och tagit allt förutom några få möbler som köparna köpte så det känns väldigt skumt att sitta här i ett ekande hus som vi har så många minnen ifrån. Jag försöker bara va positiv nu, allt kommer att ordna sig.. 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.