Elina Casell

THEOS ROOM

3O5A1643
3O5A1668

Hylla, förvaringsbox och light box kommer alla från JOLLYROOM

3O5A1669

Förvaringskorg från JOLLYROOM

3O5A1671
3O5A1672

Helt kär i halvmåne lampan från JOLLYROOM

3O5A1675väggbjörn och blå porslinshund från JOLLYROOM

Some pics from Theos room, I am currently obsessed with the chalk wall paint, it comes in so many cool colors and Im thinking that I might also do it in our kitchen but that obviously won’t happen until we get back next summer because on Thursday we leave our beloved house here in Sweden to go to Chicago first and pack up our life there and move to Arizona..

// I samarbete med JOLLYROOM så fick jag plocka ut några produkter från deras webbshop och passade ju perfekt då jag ändå hade tänkt att fixa lite i Theos rum, älskar verkligen väggfärgen i kalk tyckte det blev super fint, dom har så mycket andra fina färger med och funderar på om köket ska få en liten omvandling med kalkfärg med, men får bli till nästa sommar isf eftersom vi åker nu på torsdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Elina Casell

      tack! jag köpte färgen på colorama och det är från märket lady mineral, kommer tyvärr inte ihåg exakt vad färgen heter, men dom har inte så många så du hittar!:)