FROM 20´S TO THE 30`S – Elina Casell

Elina Casell

FROM 20´S TO THE 30`S

IMG_1715
IMG_1770
wearing dress from PARKER
IMG_1772
IMG_3518
IMG_3555
IMG_3564
IMG_1709
 
A few pictures from mine and Nik´s 30th birthday party GATSBY style. I don’t even know where to begin! Yesterday was probably one of the best nights of my life, I had so much fun and I love every single person on that picture above here! Me and Niklas often talks about how truly blessed we are to have such amazing friends and its so true, we are so blessed to have all of you! We started with some mingle and champagne at our house and no-one knew what was going to happen after.. we had rented a buss that came and picked all of us up to go to “NORRBYS ÄNGAR” where we had an amazing three course dinner and my friends, Hanna, Jonna and Ida who crowned themselves as the “party comity” of the knight, had planned a bunch of fun games and other fun stuff for the knight! And after dinner was done we headed back to Jönköping and partied all night long at the night club OPA. It couldn’t have been a better pre-birthday party then that! So thank you! Now I just have to start packing because in 4 days we are leaving for chicago and then to Arizona for a new chapter in our life..
//Några bilder från gårdagens 30-års firande av mig och Niklas, GATSBY style. Jag vet inte ens vart jag ska börja! Igår var troligen en av de bästa och roligaste kvällarna jag någonsin haft och jag älskar verkligen varenda en av dom som är på bilden ovan! Jag och Niklas pratar ofta hur lyckligt lottade vi är med så fantastiska och fina vänner och det är verkligen så sant! Vi började iaf dagen med mingel och champange bar hemma hos oss och ingen visste vad som väntade efter det, efter ett tag så kom det en buss som vi hade hyrt som  vi hoppade på men vi sa inte vart vi skulle, men den tog oss till NORRBYS ÄNGAR som är ett jätte mysigt gårds cafe ställe som säljer sitt eget kött och andra mat produkter där vi hade en tre rätters middag som var fantastiskt god! Mina kära vänner, Hanna, Jonna och Ida hade utsett sig själva till fest kommitté så dom styrde olika lekar och andra roliga aktiviteter under middagens gång. Vilket jobb dom gjorde, så duktiga och fina! Kändes nästan som det var vårt bröllop igen, så bra styrt var det! Efter middagen så hoppande vi på bussen igen och åkte tillbaka till Jönköping för att avsluta kvällen med att dansa loss natten lång på klubb OPA! Jag kunde inte ha bett om en bättre (förskotts) födelsedags fest än det, så tack alla som var med och gjorde kvällen så underbar! Nu är det dags att börja tänka på packning, bara 4 dagar kvar tills vi åker över igen för att börja ett nytt kapitel i livet, i Arizona…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Fint med vänner å festligheter såhär! =) Får ja fråga.. Stämmer det att du har fillers i din haka för att definiera den mer? Ditt ansikte är ganska olikt ifrån förr. Dömer inte alls utan tycker det e spännande å e nyfiken på fillers själv, alla gör ju det typ nu för tiden med så det e ju inte så tabu längre =)