MOBILITY WORKOUT – Elina Casell

Elina Casell

MOBILITY WORKOUT

I´ve gotten a couple of questions about my workout routine and how I got back in shape (or trying to) after I had my baby, so thought the best way to show it is by doing a little video. I gained a lot during both my pregnancies, about 55pounds (23kg) but it was mostly water weight and thats why I lost most of it fairly quickly, but its important not to rush anything, make sure to take your time to heal before anything. Also have in mind that we are all different and have different preconditions so never compare yourself with other, instead focus on your own journey. But these are great mobility workouts to start with to get more flexible while getting strong again at the same time, and they are easy to do at home. If you guys like these kind of videos I will do a couple of more showing you my favorite  core, glutes and posture workouts!

// Jag har fått en hel del frågor om mina tränings rutiner och hur jag  (försöker) komma i form igen och bygga upp en stark kropp, så tänkte att bästa sättet är att göra en video. Jag gick upp väldigt mycket under båda mina graviditeter, ca 23 kg, men det mesta av det var vätska pga hormonförändringar vilket gjorde att jag kunde gå ner det mesta av det väldigt snabbt. Men det är så viktigt att inte stressa något och se till att man är läkt ordentligt och är redo att träna igen så vänta åtminstone 6-7 veckor innan du sätter igång efter en graviditet. Ha också i åtanke att vi är alla olika och har olika förutsättningar så jämför dig inte med andra utan fokusera på din egna resa. Men dessa är väldigt bra rörlighets övningar att börja med för vem som och lätta att göra hemma för att bli mer flexibel samtidigt som du blir stark. Om ni gillar dessa typer av videos så får ni säga till så kan jag visa mina favorit övningar för mage, rumpa och hållning!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Jättekul inspiration! Ser fram emot att få se resten av ditt pass. Kör du allt på ett o samma pass? Det vill säga mobility, core, cardio?
    Ha det bra!