CHECK MATE – Elina Casell

Elina Casell

Annons

CHECK MATE

3O5A1315
3O5A1228
3O5A1317
3O5A1334
3O5A1346
3O5A1335
3O5A1363
3O5A1349 Swimwear from NA-KD.com  // Photo: Natalie Holmström

I enjoyed a swim in our pool the other day, had to try on my new swimsuit from NA-KD and I have to say that this is my favorite bikini at the moment! You can still get 20% off one item at NA-KD.com if you use code ELINACASELL20 at checkout! yay!  I also have gotten a couple of questions about my workout routine and wanted to see if you guys would enjoy some workout videos? If so let me know!

// Njöt av en liten simtur i poolen här om dagen, var ju tvungen att inviga min nya bikini från NA-KD också, skulle nog säga att det är min favorit för tillfället! Vill påminna om att du fortfarande får 20% av på ett plagg på NA-KD.com om du anger kod ELINACASELL20 vid utcheckning, yay! Sen tänkte jag fråga er om ni skulle vilja ha några tränings videor och se lite vad jag gör för övningar osv? Om ni skulle vilja det får ni hojta till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons