Elina Casell

COOL LIKE KENZO

3O5A0951
3O5A0954
3O5A0964
3O5A0997sweater-KENZO  shorts-I DIG DENIM  beanieGEGGAMOJA shoes-GAP

Love these cool clothes from Babyshopen! My little man, its scary how big he is now, time just flies! 

Yesterday was great, we celebrated our 4th wedding anniversary so we headed to HOOKS herrgård and SPA and I had the top 2 best massage ever! Then we headed to town and had dinner at the newly opened Japanese restaurant here in Jönköping. A great night with a great man! This weekend is the first weekend I don’t have anything planned all summer and everyone seems to have other plans so Im just gonna chill with the family, had had the worst headache all day too, I think it might be a migraine coming on, hate them! Might be a early bedtime for me tonight!

// Min lille going i kläder  från babyshop.se, han ser så stor ut, tiden går ju alldeles för fort, känns i mamma hjärtat! Igår var super mysigt, jag och mannen hade ju 4 årig bröllopsdag så vi firade detta med en dag på Hooks herrgård med massage och grejer, som för övrigt nog va en av mina top två massager någonsin och sen åkte vi in till stan och käkade på den nya japanska restaurangen som precis öppnat här i Jönköping, var jätte gott! bra kväll med en ännu bättre man! i helgen är det inte mycket planerat, är nog enda helgen vi inte haft några planer på hela sommaren så blir nog ganska lugnt alla vänner verkar ha andra planer så blir en chill kväll med familjen. Har haft sån himla huvudvärk hela dagen idag, tror det är en migrän på gång, hatar denna jäkla migrän, nog bäst att lägga sig tidigt  ikväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.