Elina Casell

BABY JUMPSUIT

3O5A0882
3O5A0896
3O5A0928jumpsuit from BABYSHOP

How cute is Oliver in his new jumpsuit, its so cozy! Today its me and Nik anniversary, we have been married for four years, its crazy! And its 11 years since we started dating, even crazier! We are going to celebrate with a spa day and dinner, nike parents are babysitting so its just him and me! Thanks for sticking by my side all these years, I love you Nik!

// Hur söt är inte Oliver i sin nya jumpsuit!? Den är så himla mysig! Idag är det faktiskt min och Niklas bröllopsdag, vi har vart gifta hela 4 år nu, helt sjukt! Ännu sjukare är att vi har vart tillsammans i nästan 11 år! Hur som helst så har vi tänkt att fira detta med en spa dag och middag, Niklas föräldrar ska ha barnen så vi kan få vara lite själva! Tack Niklas för du har stått ut med mig i alla dessa år, älskar dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.