HOME SWEET HOME – Elina Casell

Elina Casell

Annons

HOME SWEET HOME

3O5A0694
3O5A0695
I samarbete med bygghemma.se så tänkte jag tipsa er om deras hemsida som har i princip allt! Nu är vi ju praktiskt taget helt klara med vårt hus som vi har hållt på att renovera i nästan tre år och här har ni några bilder på utsidan, älskar det vita träet mot det svarta plåttaket och sedan valde jag markiser åt det lite mullvad färgade hållet, blev fina kontraster och jag är super nöjd! Bygghemma har massor av fina markiser för bra priser som ni kan kika på! Nästa år blir det att måla ytterdörrarna svarta med för att få ännu större kontraster! Känns så skönt att man äntligen kan njuta av hemmet nu! Vill ni se mer av huset? tycker ni det är kul? Isåfall får ni hojta till!
Har varit hos mina föräldrar på landet och myst idag och njutit av solen och nu ska vi slänga på lite kött på grillen här hemma! Älskar sommarkvällar som dessa!
// Our house here in Sweden, have been renovating for almost 3 years now so we are happy to finally be able to really enjoy it! Do you like to see more? If so make sure to let me know!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Ja mer bilder på huset! Det är så fint, var tvungen att gå förbi och kika på det för ett par dagar sedan, bor några gator ifrån er, ett riktigt drömhus!! 😍

Annons