VISITORS – Elina Casell

Elina Casell

Annons

VISITORS

 
IMG_2543The sunset of jönköping driving home from my parents
IMG_2574At VOX hotel
IMG_2575Having the famous “shrimp sandwich” at Grännaberget
IMG_2577Enjoying the weather and view by our pool
IMG_2581Dinner at Restaurant SJÖN
IMG_2579Buratta with tomatoes
IMG_2583Char with asparagus and other goodies

VISITORS

We have had the most amazing two days ever. John and Jen egos visiting here from Chicago came yesterday right before noon and then we headed straight to my in laws house for some Swedish “fika” (coockies, cinnamon rolls and coffee) and we left Theo there and then we headed over to my parents house for a awesome Dinner that my mom had cooked, most of it came straight from her garden! And today we started the day with a brunch at VOX hotel and we also got to see some of the rooms and their biggest suite that they have which was amazing! and after that we went up to Grännaberget for some Swedish shrimp sandwich and after that we just headed home to enjoy the nice weather, ride the jetski and hang by the pool before we got ready to head over to Restaurant Sjön for a really good dinner and now Im home again, had to put Oliver to bed while the rest of the gang continued their night with some sangria down at El Gordo, Im not jealous at all, lol kind of wish I was there with them right now but thats the life of a mom with a baby… Im super happy with the day anyway so can’t complain! wish you guys a great night! Good night!

//Vi har haft två helt fantastiks dagar. Våra vänner John och Jen från Chicago är här nu, dom kom igår förmiddag, och då åkte vi direkt till Niklas föräldrar för en fika och för att lämna av Theo och sedan åkte vi till mina föräldrar för att käka middag. Mamma hade lagat en super god tre rätters med det mesta som kom från hennes land i trädgården, super gott! Idag började vi dagen på VOX hotell och käkade deras brunch sen efter det strosade vi lite på stan innan vi åkte upp till Gränna berget för att käka deras berömda räkmackor och när vi var klara där åkte vi hem njöt av solen vid vår pool, åkte lite jetski och tog ett glas vin innan vi gjorde oss iordning för att bege oss till Restaurang Sjön för middag, var super gott där med! Nu har jag kommit hem för var tvungen att lägga Oliver medan dom andra gick vidare till El Gordo tror jag för deras smarriga sangria, inte alls avundsjuk.. haha hade ju gärna hängt med om man säger så men det kommer fler tillfällen, har i alla fall haft två helt underbara dagar så har inget att klaga på! Hoppas resten av er kväll är fantastisk! Sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons