STOCKHOLM – Elina Casell

Elina Casell

Annons

STOCKHOLM

 IMG_2524Me and Sanne <3

IMG_2526 The gang at restaurant Mille<3

IMG_2472One of the best beef tartars ever at Milles

IMG_2494Me and Sanne before TV4 morning news<3  Im wearing skirt and top from my brand elinacasell.com (top sold out) and shoes Stuart weitzman

IMG_2498On my way back home

STOCKHOLM

Here is some more pictures from my weekend in Stockholm. It was a very quick visit but it was fun! Its hard to leave Oliver tho, not just because I miss him obviously but my boobs where about to explode from not breastfeeding even that I had my pump with me, I know all you breastfeeding moms probably know what I mean when you wait to long to breastfeed, it freaking hurts like crazy! Anyways now Im home again and we have had an awesome day in the sun here at our house, just been enjoying the weather, barbecueing and taking a ride on the jetski with friends! Tomorrow John and Jen are coming here and staying until Wednesday so we are gonna show them around here in Jönköping. Also I have been trying to put up a video with some answered from the Q&A but have had some problems with getting it uploaded, but I’m gonna do my best to get it up this week! Ha en fin kväll!

// Här är några bilder från min helg i Stockholm. Det var en väldigt snabb visit men hade jätte kul! Det var jobbigt att lämna Oliver dock, självklart pga att jag saknade honom och Theo men framförallt för det kändes som mina bröst skulle explodera för jag inte kunde amma även att jag hade pump med mig så blir det inte samma grej, tror ni mammor där ute som ammar förstår vad jag menar, gör så sjukt ont, tågresan hem kändes ju som en evighet haha! Annars så har vi haft en riktigt bra och härlig dag idag med vänner, bara njutit i solen, grillat, åkt jetski, mer sådana sommar dagar tack! Imorgon så kommer John och Jen hit till Jönköping och stannar till onsdag så ska visa dom runt här i stan. Sen har jag också försökt få upp en video med några svar ifrån frågestunden men har haft lite problem att ladda upp den men ska försöka att lösa det i veckan! Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons