NYHETSMORGON TV4 – Elina Casell

Elina Casell

Annons

NYHETSMORGON TV4

Här kan ni se mig och Sanne på Tv4 nyhetsmorgon om ni missade det imorse. Väldigt roligt att dom ville få dit just oss! Super skönt att ha med sig Sanne också och så kul att jag fick vara med och överraska henne på sin möhippa i direkt sändning, tror hon blev super överraskad! Hoppas verkligen hon har the time of her life nu ikväll!<3

Har haft två jätte härliga dagar i Stockholm! Började kvällen i fredags med middag på Milles med både Jacob, Sanne, Malin, Markus och våra vänner från Usa som är och hälsar på John och Jen, super gott och super trevligt! Sen svängde min älskade Miranda förbi också som jag inte sett på ett år typ, så hade det super härligt, men mer om det imorgon. Nu måste jag hoppa i säng, är helt slut körd hehe! Sov gott!

// This is a video of me and Sanne from the morning news here in Sweden that you can watch if you want! Was very fun that they wanted us two to join them and it felt nice having Sanne by my side! She got super surprised when all her friends showed up for her bachelorette party on live tv hehe so fun! I hope she’s having a blast right now!<3 Its coming up some more pictures from my weekend tomorrow that I took with my phone, but now my bed is calling, I am soooo tired so have a great night everyone!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vilket härligt klipp 😀 Två starka, smarta och fina tjejer. Jag unnar er alla lycka och framgång. Kram

Annons