GIRLS WEEKEND – Elina Casell

Elina Casell

Annons

GIRLS WEEKEND

3O5A0555
3O5A0595
3O5A0601 shoes// RAG&BONE blouse// CHICWISH purse//PRADA shorts// F21

Hi guys!

Hope everything is good with you!? Ive been so busy that I haven’t had time to answer any of your questions yet but its coming I promise, I just need a day when the kids are not here so go threw them all! Anyhow, this weekend was so much fun, on Friday I went over to Hannas for some drinks and Nik was home with the kids and on Saturday my mom came over and babysat while Nik had a surprise party for his friend and I headed over to my friend Jonna and then we met up with the guys. I can´t even remember last I went out and had fun with my friends! Well needed for sure!

//Hej kära vänner! Hoppas allt är bra med er!? Jag har verkligen haft fullt upp hela denna veckan så har inte haft tid att sitta ner och svara på några av era frågor än men det kommer, jag lovar, behöver bara en dag när barnen inte är hemma så jag har tiden att gå igenom allt! Hursomhelst så hade jag en jätte rolig helg, i fredags så var jag hos kissen och drack lite drinkar medan Niklas hade barnen och i lördags så kom mamma hit och var barnvakt mesans Niklas var på överraskningsfest för hans kompis och jag var hos min kompis Jonna och hängde och sedan möttes vi upp ute. Kan inte komma på senast jag va ute och hade kul med vännerna, behövde verkligen det!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons