A MIDSUMMER NIGHT – Elina Casell

Elina Casell

Annons

A MIDSUMMER NIGHT

3O5A0454
3O5A0419
3O5A0378
3O5A0466
3O5A0411

3O5A0448shoes//ALEXANDRE BIRMAN, dress//vintage

This is what I looked like during midsummer, we celebrated at my parents house with all my siblings and their kids, mom, dad, grandma and also Niklas parents and his sister with her family so it was a pretty calm day/evening with just good food and stuff. Didn’t really feel like partying anyways after all the news we got so it was just nice to spend some quality time with the family and we had a great time! The dress that Im wearing I actually got from my grandma a couple of years ago, she wore it in the early 70´s and when she saw me in it she started crying of joy, so cute!

// Såhär såg jag ut under midsommarafton, vi firade hos mina föräldrar med mina syskon,syskonbarn, mormor och niklas föräldrar och syster med hennes familj så var en ganska lugn dag/kväll men vi hade det super mysigt och massa god mat och annat. Kände ändå inte för något party nu efter nyheterna som vi fick om flytten så passade med lite kvalitetstid med familj. Klänningen som ni ser att jag har på mig fick jag faktiskt ärva av mormor för några år sedan som hon köpte på tidigt 70-tal och hon blev så rörd när hon fick se att jag aide på mig den att hon började gråta, hur söt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons