SADNESS AND NEW ADVENTURES – Elina Casell

Elina Casell

Annons

SADNESS AND NEW ADVENTURES

3O5A0419SADNESS AND NEW ADVENTURES

Yesterday didn’t really start the way we thought, we woke up and found out that we got traded to Arizona, just like that, It came as a shock, even tho we knew that the Blackhawks had some issues with the salary cap we didn’t think that we needed to worry, but oh we where wrong! For ten years Chicago has been our home, thats 1/3d of our lives! In ten years you build a whole life, all the friends you made through the years, all contacts you’ve gotten, the city we know so well, you know how the organisation works and where to go and all the guys on the team that we pretty much been growing up with thats our family there, you now have to leave it all, just like that and you don’t have a choice or a voice to do anything about it. I was incredibly sad all day yesterday and it was hard to keep the tears away but now when most of the shock has simmered a little, Im just trying to think positive. I am a big believer that everything happens for a reason and I guess we just have to see this as a new chapter in our lives and as an adventure even tho I still have a knot in my stomach from everything thats been going on. But I just have to say one thing and that is THANK YOU everyone who’s been texting and calling us and all the messages and kind words and LOVE that we have gotten from family friends and fans, we appreciate it more then you think and you all are making everything feel a little bit better, it really warms our hearts! Me and Nik is now going to sit down and try to figure our how to plan out our nearest future with all the changes! Hope you all have a good night! lots of love to all of you!

 
//Igår blev ju inte riktigt så som vi kanske tänkt att dagen skulle börja, vi fick nämligen veta att vi blev tradade till Arizona. Det kom verkligen som en chock, trodde verkligen inte det även om vi vetat att Blackhawks haft lite problem med lönetaket så trodde vi ändå att vi inte behövde oroa oss, men så fel man kan ha! När man har bott i en stad i 10 år så hinner man bygga upp ett helt liv, alla vänner man skaffat, alla kontakter man har man vet hur organisationen funkar och dom i laget som var som ens familj måste man helt plötsligt nämna och man har inget att säga till om. Jag var otroligt ledsen först och hade svårt att hålla tårarna borta men nu när chocken har lagt sig lite så försöker jag att se det positivt. Jag tror att allt händer av en anledning och vi får helt enkelt se detta som ett nytt kapitel i livet och som ett äventyr även om man fortfarande har en klump i magen. Jag måste bara säga det att både jag och niklas har fått så mycket kärlek och stöd från vänner familj och framförallt alla fans och ni ska bara veta hur mycket det betyder för oss och värmer hjärtat och att vi uppskattar era fina ord och alla ni som vill hjälpa oss på olika sätt, det är nästan så man blir överväldigad av all kärlek! Så TACK! Nu ska vi sätta oss och försöka planera vår närmsta framtid hur vi ska lägga upp allt.
 
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julie

  He is my favorite Hawk as well and will be truly missed. You are a beautiful family, inside and out. I wish the best for you all.

 2. Rose

  I’m so sad you and Nik are leaving Chicago :'( He’s my favorite Hawk. And I just adore you. Sad times…

 3. Kathy Doneski

  It has been a pleasure to watch No.4, for the last 10 years. He is a amazing player, with a lot of heart and gut, for all the hits, he took over the years. One tough guy. Good luck on your new adventure, in Arizona. My games this year is when Coyotes, come to town!!!!

 4. Sanna

  Förstår att det känns tråkigt och lämna allt! Hoppas ni kommer trivas där 🙂 jag flyttar dit med Mario i höst 🙂 första gången i USA, flyttar från khl och Ryssland 🙂
  Kram på dig

Annons