LOU & GREY – Elina Casell

Elina Casell

LOU & GREY

3O5A0329
3O5A0272
3O5A0291
3O5A0273
3O5A0261shoes// ALEXANDRE BIRMAN  bag// ELINA CASELL  dress// LOU & GREY

Im just about to head over to my parents house now, its my cousin Alexs birthday so we are going to celebrate him. Yesterday we went to a wedding, It was Niklas childhood friend who got married. They had a beautiful cute wedding at their “Ranch” on the countryside. I didn’t stay that long tho because I had to drive home with oliver because I didn’t want to sleep over with him.

And on Friday night Hanna my cousin came over and we watched the Beauty and the Beast movie, have been wanting to see it for a while now and I thought it was pretty good but not as good as the original hehe..

Hope everyone has a good rest of the weekend!

// Jag är precis påväg till mina pärens hus på landet, min kusin Alexander fyller år och dom bor ju granne med oss där så vi ska fira honom lite. Igår var vi på bröllop, det var niklas barndomsvän som gifte sig, super mysigt och fint bröllop! Dom gifte sig på sin fina stora gård ute på landet, jag stannade dock inte jätte länge eftersom jag skulle åka hem med oliver och sova hemma så ville jag inte köra så sent. Och i fredags så kom kissen över och vi kikade på beauty and the beast filmen, har velat se den ett tag nu såg et va kul att det äntligen blev av men tycker nog ändå att den tecknade filmen är bättre hehe.. Hoppas ni får en fin söndag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. TaniaX

    I must say you have hi quality articles here. Your content can go viral.
    You need initial traffic only. How to get massive traffic?
    Search for: Murgrabia’s tools go viral