EMMALJUNGA STROLLER – Elina Casell

Elina Casell

EMMALJUNGA STROLLER

Skärmavbild 2017-06-12 kl. 20.48.25

I went to the pediatric today with Oliver for his 2 months checkup, he loves mamas milk and has already gained 6 pounds since he was born! So he is enjoying life so to speak, the nurse asked if I had cream in my boobs haha, hes such a little chub now my little prince. He has started to sleep all night now until 7am so I am a happy mama!

Other then that I’ve been working on the new collection, there is A LOT to do right now to get everything done before the launch in the fall! And I am also going in to unknown territory, Im gonna do a mens line as well so hopefully you’ll like my vision!

You also see our stroller that we have here in Sweden that I’m involve with not just because its pretty to look at but its really practical for being so big and also great when going for longer walks, and the extra stand piece for Theo so he can tag along as well, both my boys love it!

//Idag var vi på 2 månaders koll med Oliver, lillfisen älskar mat och har redan lagt på sig mer än 3 kg (!) sen han föddes, så det går ingen nöd på honom kan man säga, barnmorskan undrade om jag hade gräddglass i tuttarna haha, han börjar bli en riktig liten tjockis nu min lill prins! Och han är Såå mysig och har börjat sova hela nätterna nu till 07.00 och det är jag väldigt glad för<3 annars idag så har jag tagit tag i jobb, är ju i full gång med min nästa kollektion så det är väldigt mycket att fixa med så att allt ska bli klart till hösten! Ska ju ge mig in i okänt område nu och börja göra kläder för killar också så hoppas på att ni kommer gillar min vision!:)

Ni ser också vår barnvagn från EMMALJUNGA, älskar verkligen den för är väldigt praktisk även fast den är så stor. Både Oliver och Theo verkar gilla den också, vi har köpt till stå delen så att Theo kan vara med och åka vilket är väldigt smidigt om man ska på längre promenader. Sen är den ju så fin med i sin design<3

Nu väntar lite mer jobb innan sängen kallar. Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.