TRADEMAX – Elina Casell

Elina Casell

Annons

TRADEMAX

trademaxsponsrat inlägg

Som ni vet så är jag mitt uppe i att göra om lite här hemma och kikar för fullt på inredning både online och i butiker. Jag måste bara tipsa om hemsidan TRADEMAX, dom har verkligen allt inom inredning, hus och hem. Ovan ser ni några godbitar som man kan hitta där och för väldigt bra priser! Själv fastnade jag extra mycket för den fina blå sammets soffan som har den där perfekt fina blå men ändå neutrala färgen!

Nu ska jag fortsätta att kika runt och nät-strosa ett tag sen blir det att laga en god middag. Jag är själv med barnen i helgen då min kära make har blivit kidnappad av hans syskon till Stockholm eftersom han fyllde 30 i tisdags, så vi får se om jag lyckas hantera mina pojkar själv! Ha en fin helg nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons