INTERIOR DETAILS – Elina Casell

Elina Casell

Annons

INTERIOR DETAILS

3O5A0163
3O5A0169
3O5A0166
3O5A0172

3O5A0162LIVINGROOM INTERIOR

Heres a sneak peek on some details thats done at our house here in Sweden after my redecoration… I love the light and airy feel and the chairs you see a little bit of is going to get a makeover themselves, Im  gonna have them dressed in a dark grey velvet fabric instead of the black to get more of a soft feel in the room. One thing that I regret is the stain we chose on the floors, because first of all, it didn’t turn out the way I wanted (it was very hard to decide it all from Chicago) and now I kind of wish we had light floors with a very cold stain on them, oh well maybe in the future.. its a huge job to change the floors so it has to wait. anyhow I have to get a coffee table and a rug and get the ceiling lamps up and after that it should pretty much be done and I can show you the full room yay!

//Här är en liten sneak peek på några detaljer efter att jag bytt ut och gjort om lite här hemma i huset i Sverige.. Jag älskar hur luftigt och ljust det känns nu och stolarna som ni ser lite av kommer få sig en liten makeover också, dom kommer att kläs i en mörkgrå sammet istället för det svarta för att få ett lite mjukare intryck i rummet. En sak som jag ångrar  nu i efterhand är golv färgen som vi valde därför att för det första blev det inte så som jag hade tänkt (var väldigt svårt att bedöma och bestämma ifrån chicago vilket jag var tvungen att göra) nu önskar jag att jag bara hade haft en ljus färg eller som dom va när dom va nyslipade, kanske något man kan göra i framtiden men är ju en hel del jobb att göra det så får vänta. Nu ska bara några taklampor upp och soffbord, matta och några små detaljer sen kan jag visa er rummet i helhet som det blev yay!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons