Elina Casell

RUFFLED

3O5A9952

3O5A9959

3O5A9963

3O5A9968

3O5A9973

3O5A9975

3O5A9997shoes//DASIA sweater//MANGO jeans//ALLSAINTS bag//CHLOÈ

My friend Madelen came by last week and was wearing this super cute sweater from MANGO so I just had to buy it for myself, its the perfect sweater for the big trend of the season which is ruffles! Also I thought it was time to step up my game with the blog again which had been very inactive lately, but its gonna be a change on that part from now on! I am redecorating our house here in Sweden right now and its starting to look finished have some shelves and frames and stuff like that that needs to come up on the walls but after that its pretty much finished and I will of course show you guys the end result! And I will also show our house in general that we have been working on for about 3 years now that is finally all done, yay!

//Min kompis Madelen hade på sig både denna tröjan och dom fina skorna när hon var förbi här för någon vecka sedan och jag blev lite kär så var tvungen att köpa det med, en perfekt tröja med den stora trenden just nu, nämligen volanger! Tänkte att det var dags för mig att ta tag i min blogg då jag varit väldigt inaktiv, men nu så, nu kör vi igen! Jag Håller ju på att byta stil här hemma med och har kommit en ganska bra bit, tror det kommer bli super fint, är lite hyllor och tavlor som ska upp och någon matta som fattas men sen tror jag att det är klart och då ska ni självklart få se hur det blev! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.