DAYFOTOGRAi – Elina Casell

Elina Casell

DAYFOTOGRAi

DAYFOTOGRAFI-THEO&OLIVER-094 (kopia)
DAYFOTOGRAFI-THEO&OLIVER-285 1
DAYFOTOGRAFI-THEO&OLIVER-112 (kopia)
DAYFOTOGRAFI-THEO&OLIVER-259 1
DAYFOTOGRAFI-THEO&OLIVER-137 (kopia) PHOTO: DAYFOTOGRAFI

A couple of weeks ago we went to the extremely good photographers at Dayfotografi here in Jonkoping, to get some photos of the family, above is a few of my favorites but honestly I loved them all! I feel so blessed to have such amazing kids, they are the best! Yesterday was Swedish mothers day so Nik surprised me with a brunch and instead of a present he put in money to a charity in my honor which I loved! Then came my parents and brothers with their kids and we made dinner at took a dip in the pool and just had some well needed quality time! Love being home and spending time with all our loved once! Im about to head over to my trainer for a workout, Im “borrowing” nike trainer this summer haha, Im so ready to get back in shape and build up a strong body again after this pregnancy! Have a great day!

//Härom veckan så var vi och tog några bilder på vår lilla familj hos dom extremt duktiga fotograferna på DAYFOTOGRAFI här i Jönköping, Här ovan är några favoriter som dom tog men svårt att välja för alla var så otroligt fina! Jag känner mig så blessed att ha fått så fina barn dom är verkligen bäst! Igår var det mors dag med så Niklas överraskade med brunch till mig och istället för någon present så hade han satt in pengar till en välgörenhet i mitt namn vilket jag tyckte var så fint! sen kom mina föräldrar och syskon hit med deras barn och käkade middag och badade lite i poolen och bara hade det gött och mysigt! Är så glad att vara hemma nu och få umgås med alla nära och kära! Nu ska jag iväg och träna med min tränare, jag får “låna” Niklas tränare nu under sommaren haha. Är väldigt pepp på att komma i form igen och bygga upp en stark kropp igen efter denna graviditet. Ha en fin dag alla!

 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.