PLAYMAKERS – Elina Casell

Elina Casell

PLAYMAKERS

elina

PLAYMAKERS

So it is now official that I’m gonna be in the new tv show “playmakers” that airs here in Sweden on tv4play on Monday.
I have gotten a couple of different offers for the last two years to be in different kind of shows both in Sweden and in the States but I have never felt like it was something that I wanted to do. I would never want to be in any kind of show that’s similar to “wags” or “housewives” or anything like that, it’s nothing wrong with it but it’s just not who I am or ever would want to be associated with, Im so far from dramatic so its always been a thank but no thanks answer,
but when this show contacted me and explained the concept I felt like it would be a true, honest and warm concept and true to who I am as an individual and also that you would see a part of my life, how it’s actually like. So I decided that if I would ever do tv it would be this kind of show I would do! This season you will follow me in the end of my pregnancy until Oliver joins the family and a bunch in between. I hope you like the show! Im not positive that you can watch the show tho if you are outside Swedens boarders..

//Då var det officiellt att jag kommer vara med i den nya tv serien “playmakers” som kommer att visas på tv4play.se varje måndag med början denna måndag.
Jag har fått ett flertal erbjudande från olika tv kanaler både i Sverige och USA de senaste två åren att delta i olika sorters serier, men har aldrig känt att reality av det slaget är något jag någonsin velat göra. Jag skulle aldrig göra någon liknande serie som “wags” eller “housewifes” eller något i den stilen, det är inget fel med det i sig men det är inget som någonsin tilltalat mig och det är helt enkelt inte så jag ser på mig själv eller vill att andra ska se mig, jag är så odramatisk som person också så har alltid blivit tack men nej tack. Men så ringde denna tv produktion och berättade om konceptet om denna show och jag kände direkt att det kändes väldigt annorlunda och äkta och som ett varmt program som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att göra.  Så kände att om jag nu ska göra tv någon gång så är det denna typ av tv där man faktiskt då får se hur det är på riktigt i livet på ett äkta sätt. Denna säsong kommer ni få lära känna mig lite mer och följa mig under slutet av min graviditet tills lilla oliver kommer ut och sen självklart lite annat som livet har att erbjuda. Jag hoppas att ni vill hänga på och att ni tycker om programmet! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmie

    Fantastiskt program! Tycker det var jättefint att se när du berättade om hur ni träffades! Ser fram emot fler avsnitt. Kram! 🙂

  2. Sofie

    Så kul att du tackade ja – som Huskvarna/Jönköpingstjej tycker jag det är extra kul att följa dig och få glimtar av hur ditt liv är i chigaco. Ska bli fantastiskt roligt att få följa dig genom serien ! 😊 Ha det fint !

  3. Michaela

    Hej! Ville bara säga att jag kollade på första avsnittet idag och du kändes som en väldigt härlig person! Ska bli väldigt kul att följa dig😁 Ha de gott! Michaela