PREGNANCY SHOOT – Elina Casell

Elina Casell

PREGNANCY SHOOT

Hjalmarsson_IB-36BW kopia

Hjalmarsson_IB-26BW kopia

Hjalmarsson_IB-31 kopia

Hjalmarsson_IB-38 kopia

Hjalmarsson_IB-42BW kopia

Hjalmarsson_IB-43 kopia

Hjalmarsson_IB-44 kopia

Hjalmarsson_IB-48 kopia

Hjalmarsson_IB-53 kopia

Hjalmarsson_IB-63BW kopia

Hjalmarsson_IB-91 kopiaHere is a couple of the photos from my maternity shoot that I did last week and I’m absolutely in love, Julie (julienewellphotography) is an amazing photographer and made me feel very comfortable and beautiful in a state where I really just feel like I look like a wale haha..so couldn’t be happier with the result! Do you have any favorite?

If Im gonna be completely honest, I haven’t had the greatest time being pregnant, even tho its an amazing thing and blessing and you get the worlds best thing out of it, I am just one of those people thats having a hard time enjoying it and Im mostly just uncomfortable. Anyhow Im almost there so I’m seeing the end of the tunnel at least. But I’m very glad I did this shoot to eternalize this moment in our lives!

//Här är några av bilderna ifrån min gravid fotografering som jag hade förra veckan och jag måste säga att resultatet blev över förväntan, Julie är en fantastisk fotograf och fick mig att känna mig både bekväm och fin när jag egentligen känns mig som ens tor och klumpig val för tillfället haha.. har ni någon favorit? Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte haft den bästa tiden under graviditeten, även att det är helt fantastiskt och sådan gåva att få bära på ett sånt mirakel och att man får ut världens bästa grej av det så är jag helt enkelt en av de personer som har svårt att njuta av graviditeten och känner mig mest tillbakadragen och obekväm under den tiden. Men är ju inte långt kvar nu så är bara att hålla ut. Är i vilket fall som helt extremt glad att jag gjorde detta photoshoot och förevigade denna speciella tid i våra liv!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.