PERSONAL PLANNER – Elina Casell

Elina Casell

PERSONAL PLANNER

Processed with VSCOcam with f2 preset
I just got my personal planner and I love it just as much as last time, this time I also got a bunch of fun little stickers to put in it. Why I love it so is because I am old school when it comes to planning and it just a good way of keeping track of everything in life and with my busy schedule. 

Also I love that I can personalize the whole planner, not just with the front and back page but also by putting in important dates like birthdays and so on beforehand so its printed in the planner so I can make sure we don’t miss any big things. I actually want to have a little competition here on the blog soon where one of you lovely followers get a chance to get your own personal planner, so keep your eyes open, it will be coming up within a week or so!

// Jag fick precis min personliga almanacka och jag älskar den lika mycket som sist, men denna gången fick jag en hel drös med roliga små klistermärken som man kan fylla sin almanacka med. Varför jag gillar just denna almanacka så mycket är inte bara för att man får välja eget motiv på framsida och baksida, storlek på almanacka och annat men också att man kan för printa in viktiga datum som födelsedagar och annat så det redan finns i almanackan när man får den så att man ser till så att man inte glömmer något viktigt, jag tänkte också ha en liten tävling här på bligen och lotta ut en alldeles egen personlig almanacka till en av er kära läsare så se Tilla tt hålla utkik! Tävlingen kommer ut inom en vecka ungefär!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.