A ROSE AFFAIR – Elina Casell

Elina Casell

A ROSE AFFAIR

3o5a0700
3o5a0710
3o5a0723
3o5a0747

3o5a0755// ZARA PANTS // TOPSHOP TOP //

Some pictures from earlier this summer when the rose garden was in full bloom! It is absolutely beautiful there with all the different kinds of roses everywhere you look!

At the moment I am pretty much done with packing just some things left to do and then we will be ready for departure to get back to Chicago tomorrow! Its gonna be interesting to see how i will handle flying with Theo by myself for that long, hopefully he will behave! a 2,5 year old isn’t the easiest, they don’t call is the terrible twos for nothing…. I am ready for a new season tho and for work and everything else that is happening this year!

See you in Chicago!

// Några bilder från tidigare i somras som vi tog i rosen gården när alla rosor stod i blom, är så otroligt vackert där med alla olika sorters rosor som tittar på en vart man är kollar! Just nu är jag nästan helt färdigpackad och klar för resan tillbaka till Chicago i morgon! Bara några enstaka saker kvar att fixa. Det ska bli intressant att se hur det går att flyga själv med Theo, hoppas att han kan hålla sig lugn, är inte det lättaste med en 2,5 åring dom kallar det ju inte trotsåldern för intet liksom… Men jag känner mig redo för en ny säsong nu och jobb och allt annat spännande som ligger framför mig detta året! Ses i Chicago!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa fogel

    Hi,
    I love your new jumpsuit and hope to purchase one. I have a question however. I cannot go without a bra. What do you recommend for lifting my breasts up?
    Thanks.