ONE SMILE AND I´LL FORGIVE YOU – Elina Casell

Elina Casell

ONE SMILE AND I´LL FORGIVE YOU

3O5A0329
3O5A0333
3O5A0355
3O5A0365

3O5A0382PHOTO. IDA HJALMARSSON

// TOP GINATRICOT // SHORTS F21 // SANDALS STEVE MADDEN //

Feels like I got a lot of things done today which is great! This weekend Im heading to stockholm and Im so excited! So already starting to go over my packing. Leaving on thursday. Love our capital city!

// Känns som jag har fått mycket gjort idag vilket är jätte skönt! Denna helgen åker jag till Stockholm och det ska bli så kul och mysigt! Redan börjat planera och fixa packningen för kommer hända grejer, åker redan nu på torsdag. Älskar vår fina huvudstad!
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.