Elina Casell

CHILL MODE

3O5A0274
3O5A0276
elinabomber
3O5A0296
 

My every day chill mode look.. jeans, t-shirt and the bomber jacket, my go to! There is just not enough hours in a day to have time with everything I need to do! I just have so much work and then try to have time for family and all there is in between, I need more hours thats it.

// En typisk vardags look för mig, jeans t-shirt och bombar jacka. Det är verkligen inte tillräckligt med timmar på dygnet med allt jag har att göra! Jag har så sjukt mycket jobb nu och sen försöka ha tid för både familj och vänner och allt däremellan är inte lätt, behöver som sagt mer timmar på dygnet tack.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.