Elina Casell

SELF PORTRAIT

3O5A0240
3O5A0209
3O5A0251
3O5A0215

// DRESS FROM SELF PORTRAIT //

This weekend we spent in Stockholm archipelago because Niks cousin go married. And I thought it was a perfect excuse to wear this beautiful dress from self portait again, Im so inlove with this design its crazy! Its cool and edgy and still romantic at the same time, just the way I like it!

// Helgen spenderades i stockholms skärgård då Niklas kusin gifte sig. Jag tyckte att min fina klänning från self portait passade utmärkt för detta tillfälle, älskar verkligen den då den är både lite tuff och romantisk på samma gång vilket är precis i min smak!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.