ONE TEASPOON AND VALENTINO – Elina Casell

Elina Casell

ONE TEASPOON AND VALENTINO

3O5A9897
3O5A9906
3O5A9922
3O5A9925
3O5A9934
3O5A9938
3O5A9946PHOTO. IDA HJALMARSSON

// ONE TEASPOON ROMPER // VALENTINO SHOES //

Black on black, works every time!! This is what i looked like last weekend when it was great weather and sunny and we went out for dinner and drinks, today on the other hand has been super cold and rainy, but me and hubs went on a little trip down town to run some errands and grab a coffee. Also got a lot of organizing done here at the house, love the feeling when everything is at its place.

// Svart på svart funkar verkligen alltid!! Såhär såg jag ut i lördags när det var härligt ljummet i lufts och soligt och vi firade med käk på El gordo och sangria., idag dock så har det vart svin kallt och regnigt men jag och Niklas tog oss ändå ner och strosade runt lite på stan och tog en fika. Har också organiserat en del i huset vilket känns så skönt, finns ju ingen bättre känsla än när man börjar få i ordning på allt och allt står på sin plats!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
elinacasell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.